Crowdfunding Tripelconcert

Samen met het Britten Jeugd Strijkorkest willen wij graag het Beethoven Tripelconcert naar de Zuiderkerk in Amsterdam brengen. Het is niet alleen uniek om dit in een “kamermuziek serie” te brengen, maar wij sluiten er graag ons seizoen mee af. Het Tripelconcert wordt zelden uitgevoerd!

De redenen waarom is niet alleen de moeilijkheidsgraad van het stuk voor de solisten, maar ook omdat het een kostbare productie is. In dit geval zijn er naast de drie uitmuntende solisten en het zeer talentvolle Britten Jeugd Strijkorkest uit Zwolle ook twaalf blazers en pauken nodig.

Diverse fondsen hebben al financiële ondersteuning toegezegd maar we hebben uw steun ook nog hard nodig!!!! We zijn daarom via Voor De Kunst een crowdfunding gestart. https://www.voordekunst.nl/projecten/5631-tripelconcert-beethoven-amsterdam 

Help ons door middel van uw donaties om onze droom waar te maken? Alvast onze enorme dank voor uw bijdrage aan onze droom om het Tripelconcert in de serie Vriendenconcerten in de Zuiderkerk uit te voeren!

Het Bestuur Stichting Vriendenconcerten

Our website is protected by DMC Firewall!