21 april
2018
 
Beste Muziekvrienden 

Een verandering in de programmering!!

Met veel succes realiseren we al 5 jaar een prachtige en hoogwaardige concertenserie in de Zuiderkerk te Amsterdam. Hier zijn we trots op! Ondanks dat er veel sympathie bij de verschillende fondsen bestaat voor onze serie, geeft men aan door de nasleep van de bezuinigingen vanuit de overheid weinig financiële ruimte te hebben voor kleinere topseries als de onze.

Daarom hebben we met pijn in het hart de moeilijke beslissing moeten nemen dat het kinderconcert 'Meneer Tobias en het Zwarte Monster' komt te vervallen. In de plaats daarvan organiseren we deze middag een SponsorJubileum concert om te proberen de toekomst van onze serie veilig te stellen. En ook om met jullie te kunnen vieren dat we al 5 jaar bestaan! 

Dit feestelijke concert wordt uiteraard verzorgd door ons artistieke duo; celliste Pamela Smits en pianist Tobias Borsboom, tezamen met een keur aan nationaal en internationaal vermaarde, bevriende musici. Deze musici zijn niet de eerste de beste; de kersverse 3de prijswinnaar van het Nationale Oskar Back Vioolconcours Tim Brackman zal zijn opwachting maken. Tangogrootheid Omar Mollo zal acte de présence geven, als ook violist Piotr Jasiurskowski, altviolist Giles Francis, pianisten Maarten den Hengst en Yukiko Hasegawa en nog vele anderen..!

Het programma is een verrassing, maar zal afwisselend, ontroerend en spectaculair worden, en zal gepaard gaan met een drankje en een hapje en een presentatie!

Klik hier voor een filmpje met een overzicht van de afgelopen vijf jaren. 

 

 

 

 

 

 

 

SponsorJubileum concert

Verrassingsconcert!

Met musici als:

Omar Mollo - tangozanger
Piotr Jasiurskowski - viool
Tim Brackman - viool
Giles Francis - altviool
Yukiko Hasegawa - piano
Maarten den Hengst - piano
Pamela Smits -  cello
Tobias Borsboom -  piano
en anderen….

 

 

 

SAMEN VOOR DE TOEKOMST
Het handelsmerk van de Vriendenconcerten zijn een bijzondere en afwisselende programmering door, en mét musici van uitzonderlijk niveau. Ook de komende vijf jaren willen we dit weer kunnen aanbieden. We koesteren de vurige wens dat we met meerdere donateurs, en Vrienden van de Vriendenconcerten een mooie toekomst tegemoet kunnen gaan. Het draagvlak dat u samen met anderen vormt is namelijk zeer belangrijk voor ons bestaansrecht! Stichting Vriendenconcerten is als culturele ANBI geregistreerd. Daardoor zal uw donatie aan ons niet alleen ons enorm helpen, maar het kan u zelfs een (aanzienlijk) fiscaal voordeel opleveren.
 
Mocht u mensen weten die geïnteresseerd zijn om naar dit concert te komen, of bedrijven en/of organisaties kennen die mogelijk bereid zouden zijn om ons financieel willen steunen, wilt u hen dan alstublieft over ons informeren? Als u een nieuwe donateur aandraagt (minimaal €150 per jaar voor 5 jaar), krijgt u als tegenprestatie een seizoensabonnement (7 concerten) voor komend seizoen ter waarde van €100 cadeau.  Alvast dank voor de moeite!
 
We zullen op het concert zelf e.e.a. duidelijker uitleggen, en er vooral met u als publiek een feestelijke middag van maken. Entree voor dit concert is ipv de reguliere toegangsprijs van €18,50 eenmalig €10!

Voor vragen omtrent het SponsorJubileum Concert, of om u op te geven, mail naar info@vriendenconcerten.nl .

 
 
DMC Firewall is a Joomla Security extension!